Achter elk ambachtelijk streekproduct schuilt een boeiend verhaal. Zo ook achter het Bier Abdij van Boudelo.
Lees hoe het verloren gewaande archief werd teruggevonden op de zolder van Brouwerij Oranjeboom in Rotterdam...

De promokaart die u in cafés vindt, kan u nu ook downloaden en afprinten.

U kan ze afprinten in A3 en gebruiken als onderlegger of printen in A4 en in 3 vouwen om rechtop te zetten.

Uitbater Marc van Supermarkt Cado kreeg vorige week klanten over de vloer die speciaal  uit Leuven kwamen om het Boudelobier aan te schaffen.

"Ik was aangenaam verrast dat mensen zoveel moeite doen om het bier te proeven." "Ze namen meteen een heel voorraadje mee omdat ze allicht niet vaak die afstand heen en weer zullen rijden"

"We zijn ondertussen bijna 2 maanden ver en heb al een nieuwe bestelling moeten doen." "Het bier valt dus goed in de smaak!"

Koudenborm Drinks staat ondermeer bekend om de creatieve geschenkmanden met streekbieren. De promostand van Boudelobier kreeg een eigen plaatsje in de winkel en Maddy maakt geschenkmanden met een mengeling van Tripel en Dubbel.

Ideaal als cadeau voor een verjaardag, vaderdag of feest. Iedereen zal er blij mee zijn!

 

Linda Totté van Manege De Ruitershoeve verkoopt sinds deze week eveneens het Boudelobier. "De tripel heeft een heerlijke afdronk", proefde ze zelf.
"Toen de levering binnenkwam, heb ik meteen een biertje geproefd en het is de moeite waard om te promoten als streekproduct."

"De bruine Boudelo is ook zeer lekker." "De wielerclub die hier zijn stamlokaal heeft, zal er weg van zijn, na een zware fietstocht."
"Het promotiemateriaal dat we kregen, staat op de toog en daardoor zijn we zeker dat het bier in het oog springt".

Manège De Ruitershoeve,
Bergstraat 4, 9190 Stekene
Tel 03 779 83 60

Begin februari ging de verdeling van start van het Bier Abdij van Boudelo. Ondertussen is de voorraad bij Supermarkt Cado al bijna uitgeput. Er werd dus massaal gereageerd op de advertenties en berichten die verschenen. Het bier werd uitgestald in een mooie houten stand.

Een nieuwe bestelling bij Brouwerij Boelens is al onderweg, want de vraag is veel groter dan het aanbod. Vooral cafés en restaurants uit het Waasland willen dit bier op hun menu. Particulieren moeten echter evenveel kans krijgen om het te kopen. Snel erbij zijn is dus de boodschap als het bier opnieuw in voorraad is.